Fina prestationer igår.

dec 7, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Igår blev det ingen vinst men hästarna svarade för fina insatser rakt igenom. Dunder Pointer gjorde det jättebra som 4:a efter en tids frånvaro och han kommer att vara vass nästa gång och ska passas! En som var vass direkt i hans comeback var Crowne. Han var med i en 10-öppning från start och även en avslutning i 10-klippet sista 500 som resulterade i en fin 2:a plats. Även han kommer att vara segeraktuell nästa gång,va så säkra! En som verkligen står på tur för en vinst är Photofinish F.H. som fick gå alldeles för tidigt igår för att passa honom. Redan 800 kvar började det stötas bakifrån och Jocke var då tvungen att gå för att inte bli fast. Hans sista 700 in mot mål var stark och nu ”torskade” han endast med ett huvud som 3:a(!) så nästa gång hoppas vi att marginalerna är på våran sida.

Imorgon startar vi Sonof Montechristo på Jägersro när dom har lunchtrav. Han är på topp och ska ha en bra segerchans!

Ha det så bra!

Micke

Leave a comment