Åge Hornline joggade hem segern igår!

dec 3, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Bildsköne Åge Hornline (bilden) vann enkelt igår på Kalmar efter att ha spetsat och dirigerat fältet från start till mål. Han vann med sparade krafter kvar på 17,9/2140 och den här grabben vinner fler lopp! Grattis säger vi till Alexander Strömme som äger! Coktail Will galopperade 600 kvar när attacken skulle sättas in och det känns som att segern rök där. Nu blev han 4:a och får komma igen en annan gång. Jill Brodda stod inte att känna igen igår och hade också skyhög puls efter loppet så att något är fel på henne vet vi men inte vad. Vi kollar upp henne såklart innan nästa race! Mostwanted Diamant högg i galopp efter 150 meter och blev diskad.

Trevlig helg!

Micke

Leave a comment