Trippel igår!!

nov 2, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Här ser ni Åge Hornline (San Pellegrino) vinna enkelt och han var en av tre från stallet som fick segerdefilera! Åge gjorde som sagt allting rätt och så som han såg ut igår fanns det inte att han skulle ”torska”! Han fick ett bra lopp men när Jocke väl körde på runt sista sväng så bet det riktigt bra och han gick undan lätt. Vi gratulerar Alexander Strömme med ”fans” till första segern! 😉 Bloom Boko (Cantab Hall) tog också sin första seger igår och det gjordes lika lätt även här. Hon såg ut som en dröm redan i värmningen så att något stort var på gång visste vi. Hon vann på fina 15,7/1640 och vi säger grattis till Kjell Johansson! Adam C.K.  avslutade vårt segertåg igår och han gör det för jäkla bra den här lilla hästen. Han har en härlig inställning och det är nog dags att börja ta honom på allvar nu. Grattis säger vi till paret Carlsson! Fler segrar lär komma för den här trion! Vi hade även en fjärde seger på gång men tyvärr så tappade Mr Arkansas Rose travet ett par gånger under loppet och tappade loppet på det. Nu slutade han 3:a slagen med ett huvud på 15,3/1640a. Pater Pontus stod inte att känna igen. Han var loj och slö så något störde honom igår och han ska kollas upp innan vi går vidare. Staro’s Fortune (Gigant Neo-Real Diamond) är en käck och bra häst som vi igår kvalde in på 18,9/2140. Några jobb till,sen kan vi anmäla!

Vi körde några trevliga jobb i dag och en som såg läcker ut var Mitt Popcorn. Han gick tillsammans med Coktail Will och Mostwanted Diamant och trion gick ett 15-varv till slut på lätta hovar.

Elaine och It’s Thyme gick också fint i sitt sulkyjobb på Brodda och det lyser form om båda!

Ha en bra kväll!

Micke

Leave a comment