Tävlingar i Kalmar och Eskilstuna.

nov 4, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi åker till Kalmar idag med fyra hästar och det ser svårt ut så här på förhand. Jill Brodda har fin form men ett dåligt läge. Motståndet är kanske något sämre än senast och kan Timo lotsa fram henne på ett bra sätt i ryggar så kan hon ändå vinna. All American Candy har fin form och satt fast med lite sparade krafter sist. Läget är uselt för honom och han jagar en slant. Sonof Montechristo har toppform och gör det mesta rätt för dagen. Klaffar det så är han ett bud. Poseidon C.L.O. har ett lopp i kroppen och kommer att vara bättre ikväll och han är ett platsbud som jag ser det!

Vi åker direkt från Kalmar till Eskilstuna så här får ni en tanke kring våra hästar där.

V75-2 Roxa Sisu– Har fin form och var inte tom sist i semifinalen och kan hon få ”sitt” lopp så är hon ett platsbud. Inga ändringar.

V75-3 Strong Boy DE– Formen är ok men från ett läge som detta får vi ligga lågt och han får jaga en matlapp. Inga ändringar.

V75-7 Jetblue Volo– Bra läge och är rask ut men han behöver absolut inte ledning för att vinna utan fungerar bra i ryggar också. Formen är bra och han ska ses med lite chans här! Inga ändringar.

På söndag har vi två till start på halmstad.

Tamina Silas– Satt fast senast och har fin form. Kan nypa en plats om det klaffar.

Photofinish F.H.- Toppform och satt fast senast så skulle det klaffa med positionerna så kan han dyka upp i striden.

På söndag åker jag på semester och återkommer i tjänst den 17/11 så därför kommer hemsidan inte att uppdateras under den tiden. Välkommen åter!

Micke

Leave a comment