One Heart vann direkt!

nov 29, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

One Heart gjorde oss verkligen inte besvikna igår när hon vann i sin debut för oss på ett smått imponerande sätt! Jag tror att dom två ägarna som står till höger om One Heart Palle & Kanna håller med. Hon kunde inte svara en häst utifrån från start så det blev rygg på ledaren som sedan byttes ut till dödens 1200 kvar. Jocke valde att omgående sätta tryck på ledaren och in på upploppet så hade hon knäckt denne och kunde stega undan till en säker vinst på 16,6/2140a. Hon behövde det här loppet innanför västen och hon kommer att vara ännu bättre nästa gång! Grattis Palle och Kanna(Stockis)! 😉 It’s Thyme gjorde det bra som 4:a på 16,6/1640a och hon fortsätter att utvecklas fint och vi får se om vi gör någon start till i år. Rhapsodia Laser vet fortfarande inte vad det går ut på och springer med handbromsen i. Amiral Godiva fick en smörlöpning men var trött in på upploppet och det känns just nu som att något störde hästen. Photofinish F.H. hamnade byngligt på det när han inte kunde öppna från sitt 8:e spår i volten. Till slut blev det 5:e invändigt men han gick en rejäl slutspurt och var flygandes över mållinjen som 4:a och visade att formen är tillbaka!

Vi passerade 12 miljoner igår i inkörda pengar!

Några nya hästar har har anlänt till oss. Det rör sig om Connery (Timberland) som kommer tillbaka till oss efter ha varit hemma hos ägaren ett tag. Owen Brodde (3v. Super Arnie) som är en bror till fine Orfeus Brodde och från Svanstedt har vi tagit in Bicc’s Gabrielle (3s. Alf Palema) som gjort 5 starter och vunnit 2 och tagit rek 15,3 aM. Orlandia Vici (3s. Orlando Vici) är också ny i stallet sedan en kort tid tillbaka.

Ikväll har vi någar till start på Jägersro.

Lopp 2 Mr Arkansas Rose– Fin häst som haft otur. Hoppas på fin löpning här och han är ett platsbud.

Lopp 3 Staro’s Fortune– Käck travare som gjort allt rätt. Är mycket jobbad och ska ses med lite chans!

Lopp 8 Strong Boy DE– Har väl ingen toppform men står samtidigt väldigt bra inne i loppet. Strular det inte så är det en hygglig chans.

Lopp 10 Alfa Dream– Otur med löpningarna på slutet och ska smygas här,måste rycka upp sig lite innan vi kan börja tro på honom till 100%.

Vi kvalar en fin häst som heter Critical Moment (2s. Viking Kronos) och även läckre Slash Pride (3v. Gigant Neo)

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment