Jägersro ikväll.

nov 22, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det gick inget vidare igår på Kalmar utan det blev mest en massa strul för våra hästar. Photofinish F.H. hoppade efter 100 meter så var den dagen förstörd. Coktail Will hade ett byngligt läge och det blev också hans fall. Han blev sittandes fast i 4:e invändigt och fick backa sig loss på sista långsidan och även om han spurtade fort sista biten så räckte det bara till en 5:e plats på 13,5/1640a. Han passar vi nästa gång! Han som gjorde det bästa loppet var Sonof Montechristo som från dödens i ett tufft sällskap blev 5:a på 15,8/2140a och kämpade storstilat och han visar att han duger fint mot bra motstånd!

Vi tog med oss hem en fin häst från Kalmar igår och det rör sig om kapable Breeder’s Crown finalisten Cubaen Trader (3v. Sugar Trader) som vi tycker ska bli spännande att få prova. Vi hälsar Lennart Jönssons gäng välkomna till oss!

Ikväll har vi tre som startar och det ser ut som att det är Timo i lärlingsloppet med Adam CK som har bäst chans! Han har fin form nu och det ända som är ett litet frågetecken är distansen men vi har bra ”feeling” såhär innan. Mr Arkansas Rose är en bra häst och med lite flyt så skulle den här killen ha haft ett par segrar i bagaget. Han duger med klaff ikväll även om han möter ett par som är bra. Eklas Superpeach gillar kort distans och bilstart men inte bakspåret. Han kan stressa upp sig men håller han sig lugn så är han ett platsbud och given på lappen! I kvalet har vi två kapabla hästar som säkert kommer att få en fin vinbter hos oss och det rör sig om Excella och Mitt Popcorn.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment