Dubbelseger igår på lunchen!

nov 18, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Vi tog en snygg dubbel igår när Jägersro körde lunchtrav. Det var Bloom Boko som vi ser på bilden segerdefilera som fick ett fint lopp i draget och kunde säkert vinna på snygga 14,2/1640a med sparade krafter. Hon har utvecklats fint nu och hennes framtid ser ljus ut! Grattis Kjell Johansson! Vår andra vinnare var Splendid Value som avgjorde på styrka genom att hålla farten bäst i ett lopp som gick på tok för fort för täthästarna i början. Han gör det bra den här Muscles Yankee-killen och han vann igår på 14,0/1640a. Vi gratulerar Stall Value Line till segern! Jill Brodda var ute i samma lopp som Bloom Boko men hon blev på tok för het när Timo Nyman kom till spets med henne så att hon blev stum till slut var inte så mycket att säga om. Elaine valde Jocke att styra fram till dödens med 1200 kvar men hon hade inte den formen för att klara av det plus att det var ett bra lopp vi var ute i. Hon slutade 4:a på 14,9/2140a och får klart godkänt.

På kvällen drog vi till Åby med It’s Thyme och Alfa Dream men det blev ingen lyckad resa. Thyme galopperade från start och att hon inte fått vinna än känns såklart inte bra men det kommer,va så säkra! Alfa fick den otacksamma loppet att vandra i ”dödens” på vinnaren och det gjorde att han blev trött in på upploppet.

Vi fick i veckan in ett mycket intressant nyförvärv. Det rör sig om 2-års hingsten Even’s First Boy (Ken Warkentin) som vann så sent som i tisdags på Jägersro. Han kom i fint skick såklart och kommer att bli ett fint tillskott i stallet.

Trevlig helg!

Micke

Leave a comment