Snygg dubbel på Charlottenlund!

okt 17, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Vi tog en dubbel inne på Charlottenlund igår och det var Eklas Super Peach som imponerade mest på oss! Körande Birger Jörgensen sände Eklas till spets omgående och fick storfavoriten utvändigt om sig som började trycka för att överta ledningen,men Birger svarade och första 1000 gick efter 12,4!! Trots den hårda öppningen så kunde han vinna på fina 13,6/1600a och han får verkligen full pott när det gäller beröm! Grattis till Stall Häggenäs och Carro som sköter om vår kapable kille. Vår andra vinnare var Alfa Dream som tog sin andra raka seger igår. Det blev ett rätt så billigt lopp när Birger enkelt kunde hålla upp ledningen och segern blev säker på 18,4/2100. Här är det Godiva AB som äger som vi gratulerar. Eliki galopperade bort sig men svarade för en stark upphämtning och visade att formen är tillbaka,ska passas nästa gång!

Jocke körde själv i Hamburg med Strong Boy DE men det blev ”bara” en 5:e plats i finalen från dödens efter ha varit bra 4:a i försöket. Han visade hur som helst fortsatt form och han får starta på i höst.

Ikväll har vi tre till start i Halmstad.

Lopp 4 All American Candy– Har toppform och kan nog vara i striden med lite klaff. Läget kunde varit bättre om man ska nämna någon brasklapp.

Lopp 5 Beauty Di Quattro– Iskallt läge här och behöver loppet idag,vi ligger lågt.

Lopp 7 Photofinish F.H.- Ny hos oss och allt verkar bra med honom. han får smyga med här och skulle han hugga en plats så är det bra gjort.

Häggenäskejsaren och Discovery Håleryd har lämnat stallet.

Hsa en skön måndag!

Micke

Leave a comment