Snygg dubbel igår!

okt 14, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Stallet tog en fin dubbel igår på Jägersro under lunchen. Rico Follo(bilden) kunde enkelt vinna från 2.a utvändigt på snygga 15,1/2140a tillsynes med mycket sparat i linorna. Han har gjort det bra varje gång men inte fått vinna så ofta som han borde så därför var detta en skön seger! Jill Brodda som vi ser vinna nedan gjorde det jättebra när hon ”flög” över sina konkurrenter 600 kvar och kunde gå undan till enkel seger med tussarna kvar. Hon vinner fler lopp och vi gratulerar Syd Buss som äger. Vi hade en seger till på gång med Pater Pontus men när segerstöten skulle sättas in 200 kvar galopperade Pater och så var den dagen förstörd! Vi få ta betalt nästa gång han startar istället.

Vi har tre till start i Kalmar ikväll och bäst ser det ut för Bloom Boko som gör ”comeback”. Hon känns fin och gör nog ett bra lopp här. Åsne Hornline har fått ett bra spår och vi hoppas hon kan leda länge med lite tur. Häggenäskejsaren galopperade bort en trolig plats senast och är inte så tokig. Kan vara i striden med klaff.

Tahays Blue Xiang har lämnat stallet. Ny är Mitt Popcorn

Ha en skön fredag!

Micke

Leave a comment