Jägersro lördag!

okt 28, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Vi har fyra till start under V75-dagen och bäst chans kanske killen på bilden har, nämligen Mr Pellegrino. Det är ingen toppchans men han har perfekta förutsättningar och med favoriten struken så kan han mycket väl vara i striden. Rico Follo är bra men han möter bättre hästar den här gången så jag kallar honom en platshäst. All American Candy är med i samma lopp som Pellegrino men har bakspår och det grusar alla chanser att vinna tror jag men han håller fin form och tar han en bra slant så är vi nöjda. Vi avslutar dagen med Yoggi Hornline som har fin form och som alltid gör sitt. Vi hoppas på hårt tempo och ett lopp i ryggar till 300 kvar för då kan han nypa en plats.

Må väl!

Micke

Leave a comment