6 nya 1-åringar ropades in.

okt 3, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Vi har varit uppe i Stockholm i helgen och tävlat men även varit på auktionen som varade i tre dagar med början i torsdags. Vi köpte in hela 6 nya 1-åringar och till höger  har ni nr 297 som är en hingst e.Make it Happen-Another Friend. Vi är väldigt glada över våra inköp och dom står redan på vår gård i Hyltarp och är redo för att börja köras in. Övriga köp blev blev ston e. Yankee Glide,Thai Tanic och Angus Hall och två hingstar som var e. Revenue,Super Photo Kosmos.

Tävlandet på Solvalla blev ingen höjdare. Lady Montechristo blev trött medans Coktail Will var lite sämre i travet den här gången. På lördagen hade vi Roxa Sisu som gick strålande från dom bakre regionerna men vad hjälper det när dom kör sakta i början och fort till slut,full form annars på henne!

Micke

Leave a comment