Snygg dubbel igår!

sep 27, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Det blev en snygg dubbelseger till stallet igår i Halmstad och det var med Jetblue Volo och Alfa Dream. Jetblue visade fin skalle när han kämpade till sig segern efter ha gått i 3:e spår sista 700. Han har verkligen hittat en fin form nu och segertiden blev 14,0/1660. Vi säger grattis till Kjell Johansson som ser nöjd ut och det med all rätt! Alfa Dream spetsade från sitt innerspår och väl där så kunde Jocke bestämma temot efter behag men in på upploppet sså var han tvungen att sticka undan och då fick Takter lucka med Noblige Degato och det blev till slut dött lopp efter en hård slutstrid! Även om han fick dela vinsten så var detta ett stort fall framåt och vi börjar kunna se lite av hans kunnande. Vi gratulerar Godiva AB till segern. Strong Boy DE gjorde det jättebra när han stred som en tiger från spets i Hallandsmästaren och slutade 2:a på fina 12,9/2140a. Han håller toppform nu och han går en fin höst till mötes. Eklas Superpeach fick en för tuff löpning i dödens och tröttnade. Häggenäskejsaren var inte som bäst igår utan galopperade 300 kvar så honom får vi plåstra om lite innan han gör en ny start. Tamina Silas galopperade direkt när bilen släppte så hon får komma igen.

Ikväll så har vi två till start på Jägersro.

Lopp 3 Mr Arkansas Rose– Bra form och satt fast senast och ska kunna duga ikväll.

Lopp 5 All American Candy– Hamnade lite tokigt på det sist så glöm den starten. Vi hoppas på spets här och då är han ett bud!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment