Lite snabbjobb.

sep 9, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej

I veckan har vi kört några sulkyjobb och det ser bra ut på många håll.

Lady Montechristo börjar bli klar för comeback och jobbet på 23/2600 var ren jogging. It’s Thyme och Pling Plong knallade lätt 18,5/1600 och såg dunderfina ut. Pling startar nästa tisdag och Thyme ska få träna på ett tag till. Marimba Rhyme fick ett enkelt jobb idag,det blev 27/1600 med lite snabbare sista 500 och allt verkar bra där. Åsne Hornline och Open Straight gick 21/2100 och det var ett rejält jobb. Åsne verkar ha kommit ur svackan hon hade när hon startade och ser redo ut igen. Open Straight ska kvala och är hon så här fin så blir det nog inom kort.

Vi har börjat uppladdningen med Brioni mot Åby Stora Pris. Han känns pigg och lekfull i jobben och det mesta tyder på att vi har honom i toppförfattning nästa lördag.

Ha en bra kväll!

Micke

Leave a comment