Jetblue Volo fin igår!

sep 16, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en säker vinst för Jetblue Volo igår på Åby när han från spets i hårt tempo kunde dirigera fältet från start till mål. Han har hittat en fin form nu och han blir att räkna med i alla sammanhang. Segertiden fina 12,3/1640a och vi gratulerar Kjell Johansson till den fina vinsten. Rico Follo hade vi på känn att han skulle göra ett bra lopp och så blev det också. Han fick överta ledningen 1500 kvar men fick Heiskanen över sig med Dernier Viking redan 1100 kvar så tempot hölls uppe hela vägen. In på upploppet så hade Rico koll på den utvändige hästen men från 3:e invändigt slank Sjunnesson ut med Önas Julius och den såg han inte utan han höll mest sin fart så vi blev slagna med en halv längd. Betyget blir ändå godkänt och han knallade nu 16,4/2660 så han får ”ta dom” nästa gång 😉

Vi åker till Åby imorgon med en god ”feeling” att Brioni kommer att segerstrida och varför inte i båda heaten!? Han är laddad igen och det ska bli väldigt spännande imorgon för det är ett läckert upplägg. Yoggi Hornline ska vi självklart också nämna. Han håller toppform och letar man en superskräll så tar man med honom. Han är vass på 1640 men läget grusar chanserna rejält så vi ligger ändå lågt.

Själv laddar jag upp inför Åby Stora med att åka till Göteborg redan idag och då väntar det 5 timmar shopping med frugan…fattar ni grabbar som läser detta vad det innebär??? Vem bär kassarna?? Vem säger att.. ”Åh så fint den sitter”?? Vem känner sig som Lilla Fridolf när hon vill prova samma plagg igen…..för 5 gången….jo! Jag!.. Men sitt ni hemma och ta det lugnt bara och ha en skön fredagkväll så yrar jag fram på Avenyn..tänk inte på mig! 😉

Kan ni så ska ni absolut ta er till Åby imorgon!

Ha det!

Micke

Leave a comment