Halmstad ikväll.

sep 26, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Så här såg det ut senast Tamina Silas startade och vann men frågan är om det inte är för mycket begärt att slå Staro Divine ikväll. Hon känns hur som helst på tårna och för er som letar motdrag till favoriten ska absolut ta med Tamina i lopp 3. Häggenäskejsaren i lopp 2 har ryckt upp sig på slutet och han har lite platschans här. I lopp 5 har vi Jetblue Volo och han känns jättefin för dagen. Klaffar det ikväll så kan han absolut vinna och som jag ser det är det Lugauers emot! I Hallandsmästaren med 125.000:- i första pris har vi fine Strong Boy DE och han har toppform just nu. Hans spurt i Gulddivisionen senast var av bästa märke och han har numera alltid chans när han startar. Eklas Superpeach har hygglig form och är ute i ett lärlingslopp och ska ha lite platschans som jag ser det. Vi avslutar kvällen med Alfa Dream som inte har släppt till än,vi väntar på att poletten ska trilla ner men innan han visar det måste vi ligga lågt.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment