Elaine vann i Karlshamn!

sep 19, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en seger igår i Karlshamn och det var Elaine som bara var bäst när hon från utvändigt ledaren kunde vinna säkert med krafter kvar. Jocke sa att hon aldrig varit såhär smidig och vi hoppas hon kan hålla den här stilen för då blir det nog Breeder’s Crown i Tyskland i början av November. Amiral Godiva blev 2:a från spets men här borde han ha vunnit för att få godkänt. Zippora Rich räckte inte till utan blev 4:a medans All American Candy fick ett omöjligt lopp och slutade 5:a.

I lördags så blev Brioni 4:a i båda heaten och det är så att hästen behöver vila nu. Han håller inte den formen som behövs för att tävla på den här nivån så nu väntar det 4 veckors välförtjänt semester nere hos ägaren Günter Herz på Gestüt Lasbek sedan får vi se hur vi lägger upp det. Troligtvis så är det bokslut för i år och han stannade på otroliga 6.030.611:- intjänat under 2011!!

Yoggi Hornline kom aldrig in i hans lopp då tempot var på tok för lågt och när täten avslutar 08,8 sista 500 så förstår alla att det är omöjligt att hinna fram. Han får komma igen för formen finns där!

Tottenham-Liverpool 4-0!!!! Tung dag igår…;-)

Dom fyra nya hästarna som vi fick ifrån Lähdekorpi såg alla trevliga ut och det ska bli spännande och se vad vi kan göra.

Ikväll så har vi några till start.

Lopp 1 Ekesås Kingston- Jobbar fint och borde klara spåret bra. han gör nog ett bra lopp och kan då vara ett bud.

Lopp 3 Jill Brodda- Fick dödens på en topphäst sist så glöm den starten. Nu ska hon smygas och vi hoppas på en plats.

Lopp 4 Pater Pontus- Bra form och fint läge och boprde vara i striden!

Lopp 8 Eliki- Het och nervig sist och måste visa bättre takter ikväll. Håller hon sig lugn så kan hon spurta bra,outsider!

Leave a comment