Coktail Will grym i Tingsryd!

sep 9, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Tyvärr så har jag inte kunnat följa upp hemsidan på två dagar då jag fick åka till Finland för att köpa loss en häst som vi ville ha. Det blev snabba ryck när vi fick klart med pris så det blev till att boka flyg omgående. Hästen i fråga heter One Heart och har vunnit sina två starter i livet lekande lätt och går som vi ser det en lysande framtid till mötes. Hon är 3 år och e. Uno di Jesolo-Muscle Queen e. Muscle Yankee. Moderstammen är grymt fin och det är ägare hos oss som köpt in henne,spännade!

Jag fick glädjande nyheter i Finland från Tingsryd att Timo Nyman satt dit Coktail Will på fina 11,8/1609a! Han hade backat ner i kön och låtit övriga kriga om positionerna och när dom var möra 400 kvar satte Timo in attacken och vann enkelt. Grattis till Godiva AB!

På Åby gick det också bra även om det inte blev någon vinst. Beauty di Quattro blev 3:a på 14,1/1640a och Pater Pontus gick bra som 2:a på 15,5/2140a. Båda har full form och får starta på.

Ikväll har vi några till start i Halmstad:

Lopp 1 Häggenäskejsaren– Stor och rejäl häst som behöver lite tid. han kommer att göra ett bra lopp men kanske kommer att ha lite svårt med tempot såhär i början.Plats?

Lopp 3 Mr Arkansas Rose– Var vi lite besvikna på sist,han borde vara bättre och detta är en 17-travare och då är han med dom till slut.

Lopp 6 Ekesås Topgear– Glöm sista starten,allt blev fel. Jobbar fint och möter lite lättare motstånd och ska ses med platschans i första hand.

Lopp 7 Flip a Coin– Även han fick ett sstruligt lopp senast så glöm den. Bättre än raden men visst måste han visa det också,platschans med en viss vinstchans!

Fine 2-års märren  M.T. Helenhoneybun (e.Cantab Hall) kvalar idag.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment