Banrekord av Sonof Montechristo!!

sep 25, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

I fredags så blev det en vinst och det blev en imponerande sådan också! Sonof Montechristo (Ken Varkentin) satte nytt banrekord för 3-åriga hingstar på 14,0/1640a och har nu tänt till på alla plan. Han har sprungit med handbromsen i hela sommaren och varit trög och ovillig men nu verkar det som att alla pusselbitar fallit på plats och fler segrar lär väl komma nu. Vi gratulerar våra tålmådiga ägare MonteChristo Trotting HB till en fin seger. Dunder Pointer blev 3:a men kunde inte göra så mycket från 3:e utvändigt och speciellt inte när tempot är 20 första varvet. Sista tusen gick efter 13,5 så han gjorde det bra! Utah Hornline kommer inte att startat på 3000 meter fler gånger,han är less på det och vi kommer att leta kortare lopp.

Liverpool tog en skön vinst igår men den satt hårt inne. ”Bara” 2-1 mot Wolverhampton är knappt godkänt men det blev ändå tre poäng och det var viktigt!!

Just nu så är det Kriterieauktionen som tar upp min tid och vi har några ägare som vill handla och det känns såklart jättebra. Både jag och Jocke sitter och studerar katalogen och dvd på hästarna och det börjar växa fram nu vilka som vi ska kolla in lite extra noga. Är ni sugna på att vara med från början så hör av er till oss så fort ni kan så kan vi reka tillsammnas! 🙂

Ha en skön söndag!

Micke

Leave a comment