Tankar från igår.

aug 24, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en kväll som vi snabbt ska lägga bakom oss för det slutade med två galopper och ett 4:e pris som bäst när vi var klara. Mr Pellegrino och Gaius R.A. var ute i alldeles för tuffa gäng så det var inget att säga om men Roxa Sisu hade vi vissa förhoppningar på men dom grusades redan i starten. Efter 50 meter så blir Jocke klämd mellan två ekipage och för att undvika att bli överkörd så tog han det förnuftiga beslutet att ta upp Roxa som då gjorde att vi tappade många längder. Till slut satt vi sist utvändigt och i ett tempo som var på tok för lågt så när alla attackerade i 3:e spår så blev det för långt fram. Surt är det men vi får ladda om och komma igen. Yoggi Hornline gjorde det bästa loppet av våra igår och avslutade fint till en 4:e plats för körande Marie U Hansen. Han har form och klaffar det lite bättre för honom i sista sväng så är Yoggi och Marie i final i KG Bertmarks Minneslöpning! Bra kört Marie!!

Vi fick en 1-åring igår e. Juliano Star-Vision B.Happy och även Mostwanted Diamant är ny hos oss.

Dunder Pointer och Out Loud ser jättefina ut för dagen och båda lekte 18/1600 och är klart på gång igen.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment