Nye Coktail Will slog till i Tingsryd!

aug 20, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en vinst igår och det med nye Coktail Will som efter en smygresa kunde spurta till vinst. Han såg fin ut 0ch vi trodde nog att den korta distansen på milebana skulle passa bra och där hade vi rätt. Ser han så här bra ut i loppen så kommer det fler vinster. Storfavoriten Eliki hade en dålig dag och något måste ha hänt under loppets gång. Hon kunde enkelt överta spets och fick bestämma tempot som Jocke ville men ändå så såg hon seg ut redan 500 kvar och var utan försvar mot hästen i dödens. Sonof Montechristo blev även han 3:a men här har vi en kille som inte fattar vad han ska göra. Han tävlar inte mot dom andra hästarna än och är väldigt flegmatisk. Vi hoppas på att poletten snart ska trilla ner för han har mycket gratis den här. Giaconda hade en psykiskt dålig dag och var väldigt stressad och het. Hon har en enorm talang och kunnande men det går inte när hon pullar som hon gör så vi får försöka bena ut vad vi ska göra med henne. Samantaget så var det en dag med en del frågetecken men vi gläds såklart åt att Coktail Will som vann första starten för oss!

Ligger lågt idag angående Liverpools chanser borta mot Arsenal. Tar ”vi” en poäng så är jag mer än nöjd! Viasat 13.45 idag 🙂

På tisdag så är det derbykval och sista jobben inför det har varit bra för alla. Roxa Sisu knallade en 14-runda ensam och såg ut som hon ägde banan. Mr Pellegrino och Gaius R.A. ser båda smidiga ut så vi kan inte göra mer där. Ska vi få någon vinst på tisdag så är det Roxa som har lite chans men det kan vara så att bästa chansen har Yoggi Hornline i amatörloppet och med skicklige Marie U Hansen i ”jollen” och även han ser ut som en stutsboll för dagen! Spännande!

Ha en go lördag!

Micke

Leave a comment