Dubbel i Halmstad!

aug 30, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hejsan!

Det blev en dubbelseger till stallet igår och båda vinnarna gjorde det bra. All American Candy (bilden) fick en fin resa i draget och kunde enkelt spurta förbi med lite sparade krafter. Nu börjar alla pussebitar falla på plats för den här kapable killen och vi hoppas han fortsätter på den inslagna vägen. Vår andra vinnare var Giaconda som med lite ny utrustning höll sig lugnare och då är hon vass på speed. Hon fick ock så ett fint lopp av Jocke och tackade för det genom att spurta ettrigt till enkel vinst och fler vinster lär komma om hon håller sig lugn. Pater Pontus galopperade på upploppet och hade nog varit på plats annars men han visade ändå enorma fartresurser i loppet så jag tror att han hugger dom nästa gång! Han ska passas var vi än startar honom.

Två fina 1-åringar har anlänt till vår unghästgård och det är ett sto e.Varenne-Greenhills Beauty och en hingst e.Lindy Lane-Rapide H. Nu är vi äntligen igång igen!

Lämnat stallet har Golden Libra och Carlotta BE gjort.

Ikväll så har vi tre som startar på Jägersro.

Lopp 4 Jetblue Volo– Bra form och är på gång nu. Tråkigt läge här men ska nog ändå med på lappen.

Lopp 8 Utah Hornline– Ny hos oss och har tränat fint. Står tufft till här tycker jag och är en outsider bara.

Lopp 9 Adam C.K.- Blev för ivrig sist men kändes fin efter galoppen. Smyger med här och är en bra spurtare,kan gå!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment