Discovery Håleryd vann på 11,8!

aug 19, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Igår så fick Discovery Håleryd äntligen visa vad han kan när han enkelt vann från ledningen på den fina tiden 11,8/1640a! Det blev som vi förutspådde en våldsam körning från start så Jocke tog det bara lugnt och la sig i 2:a spår. När spetskubbningen var över så hade första 500 avverkats efter 07,5 och då körde Jocke till och fick överta. Väl i spets så var han klassen bättre än sin akonkurrenter och han vann som sagt enkelt. Kul för ägaren Ken som äntligen fick komma till vinnarpodiet och ta emot priser. Nästa start blir Bronsdivisionen på Jägersro 3 September. Beauty di Quattro gjorde det också bra när hon kom in som 4:a på det nya rekordet 15,9/2140a. Hon mötte lite hårdare hästar igår och kämpade på fint så hon får starta på.

Idag har vi fyra med oss till Tingsryd.

Lopp 2 Coktail Will– Ny hos oss så vi får se hur han är idag. Jobbar fint men känslan säger att Conchita Exclusive kanske får bestämma i ledningen och blir svårslagen,plats!

Lopp 4 Eliki– Grym senast och kan nog springa riktigt fort idag. Kommer hon ut från sitt innerspår så kan hon vinna!

Lopp 7 Sonof Montechristo– Bra sist och han börjar komma mer och mer. Slår normalt inte en felfri Crime Time men klaffar det för oss så är han med dom.

Lopp 8 Giaconda– Har mycket nerver i sig och blir lätt het. Vi hoppas på tempo och ett lopp i ryggar för då kan hon duga,platschans.

Distrinus är äntligen lite på gång igen. Den kapable Toss Out avkomman känns bra för dagen och kommer att starta någon gång under hösten. Även But Why som fått vår och sommar spolierad pga en hovbensfraktur är på gång. Han ser väldigt fin ut för dagen och har gått två heat på banan idag efter 35/2000. Luringen Palema har även han stått still ett tag men nu ser det bra ut för honom och han kommer att göra ”comeback” om ca 4 veckor.

Ha en skön fredag!

Micke

Leave a comment