Brioni fin i provlopp idag!

aug 18, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Brioni har börjat uppladdningen mot Sundsvall Open Trot nästa helg och det gjordes idag i ett provlopp på Jägersro. Han var först i mål på 15,4/1640a och såg laddad och smidig ut så allt går som planerat. Nu tar vi hand om honom på bästa sätt fram till loppet och vi får först hoppas på att han får ett bra spår när det lottas på söndag! En annan som jag gillar är MT Hanna Montana (Pine Chip). Det 2-åriga stoet gör allting rätt och ser nästan ut som en 3-åring och idag kutade hon på lätta hovar 23,5/1600. Hon kvalar inom kort.

Ikväll åker vi till Åby med två hästar.

Lopp 5 Beauty di Quattro– Var med om en incident 600 kvar och tappade all fart så glöm det loppet. Bra form och kan säkert slå många till slut men att vinna blir svårt.

Lopp 8 Discovery Håleryd– Toppform och ett bra läge och klaffar det med positionerna så ska han räknas.

Bonfire Boshoeve är på vår ut-lista.

Ha det!

Micke

Leave a comment