Blandat.

aug 17, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Igår så blev det ingen vinst men Rico Follo gjorde det bäst som ”torskade” på målfoto som 2:a. Han gjorde det som sagt mycket bra och kämpade rejält hela vägen in i mål och travade 15,3/2140a som är en mycket bra tid. Han är under stor utveckling och han startar inom kort igen. Splendid Value gjorde det bra han också som 3:a på 14,1/1640a. Jocke tyckte att han inte hade den rätta formen igår och att han normalt segerstrider efter en sådan löpning som han fick igår. Yardley Rich trodde vi hade storform men det syntes till slut att något inte stod rätt till och hans 5:e plats igår va inte det vi tänkt oss. Adam C.K. såg läcker ut i en återkallad start och hade nog hållt upp ledningen då men i den giltiga så blev han osäker och tog till galoppen istället. Han är inte så tokig den här hästen och han får komma igen. 2-årige It’s Thyme kvalde in på 24/2140 med två galopper. Hon är en snabb och käck häst som säkert kommer att prova något 2-års lopp i höst.

För att reda ut lite kring vår nya gård som vi ska hyra, så är det så att vi stänger ner Jägersro och flyttar ut hästarna till Hyltarp och kommer i fortsättningen bara använda det stallet till tävling.

US Hans Tweitel (Juliano Star) har gjort en fantastisk uppryckning i träningen. Han gick lätt 21/1600 och det känns som det börjar lossna rejält för den här fransmannen!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment