Strong Boy D.E. satte banrekord i Kalmar!

aug 8, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Idag har vi tränat ett gäng i Halmstad och det såg fint ut på dom flesta håll. Open Straight och 3-årige Bonfire Boshoeve gick fint och 21/1600 var jogging för båda. Häggenäskejsaren och Mr Arkansas Rose knallade 17 i en 1000-meters intervall och såg spänstiga och trevliga ut. M.T. Helenhoneybun och Quick Set joggade 25/1600 på ett prydligt och starkt sätt,båda är lovande. Ekesås Topgear och nye Tamina Silas gick 23/2600 och båda såg läckra ut när dom fick sträcka ut lite över upploppet. Snygge Filur Sund och Quelque Fois gick lugna 35/2100 och skötte sig bra.Quebracho och Puerto Costa gick också ett lugnt jobb och det blev en 25-runda till slut på ett bra sätt.

Som jag nämnde ovan så är Tamina Silas ny i stallet och vi hälsar ägarna Jan Eklund och Dan-Åke Olsson välkomna till oss!

I förra veckan så slutade Joakim Elfving hos oss för att ta steget att bli egen. Han är saknad hos oss för det var en toppenkille att jobba med så vi kan bara önska honom lycka till i framtiden och passa på att nämna att vår dörr inte är stäng på något sätt bara för att man provar sina egna vingar.. ;-).

Det är nu också klart att vi åker till Sundsvall med Brioni i Sundsvall Open Trot med en miljon i första pris och som går över 2140a sista lördagen i Augusti.

Strong Boy DE passade på att sätta banrekord i Kalmar i fredags när han enkelt vann på snygga 13,5/2160! Vi hade ytterligare en vinnare och det var säkre Timo Nyman som satte dit Zippora Rich i ett lärlingslopp.

Imorgon är det Jägesro och vi har bara en till start och det är Mr Pellegrino som körs av Thomas Uhrberg eftersom Jocke är avstängd. Han är som alla vet mycket fartfylld och gör inte bort sig imorgon!

Ha det!

Micke

Leave a comment