Spår 8 igen!!

jul 11, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vill först be om ursäkt att jag missade att lägga till Naughty la Marc under mina tips till lördagens tävlingar. Annars gick det lite bättre i lördags. Naughty la Marc vann säkert lärlingsloppet med lika säkre Timo Nyman på 15,0/2140a och även om det var en del tur med i bilden så behöver han inte be om ursäkt,han var bra! Sonof Montechristo gjorde sitt bästa lopp hos oss när han blev 3:a för åt dom två första fanns det inget att göra. Han kämpade rejält hela vägen hem och landade på 16,3/2140 så det kanske börjar lossna nu för honom. Eklas Superpeach gjorde det jättebra som 3:a även han. Från tillägg blev det en snabb start och på några steg så satt han i rygg på starthästarna. Hän kämpade bra hela vägen men det är inte lätt när dom springer 15,2 full väg från start så han mattades något till slut men får ändå med beröm godkänt. Han gick 15,5/2160 och det duger normalt sett överallt så vi hoppas på vinst nästa gång!

Sprintermästarhelgen är över för i år och vilken fest det blev! Nytt publikrekord och nästan sol varje dag,kan det bli bättre?? Det gick åt nästan 200 korvar hos oss och det är bara att konstatera att en korv och en öl på stående fot är underskattat!!

På lördag åker vi till Årjäng med fyra hästar och tyvärr så drog vi spår 8 igen med Brioni! Vi börjar bli något trötta på den här trenden men det är bara att gilla läget. Övriga hästar är Crowne,Tipp Tapp Tull och Discovery Håleryd.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment