Roxa Sisu i Stosprinterfinalen ikväll.

jul 8, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Idag har vi fina hästar till start och kryddan på laxen är Roxa Sisu som är med i finalen i Stosprintern.

Lopp 1 Gaius R.A.- Ny hos oss och detta är en jättefin häst som jobbar fint som vi också har förväntningar på. Bra chans!

Lopp 2 Pavie Vang– Fin sist och har bra form. Snabb ut och kan leda länge,outsider!

Lopp 8 Roxa Sisu– Toppform men uselt läge. Blir det toköppning så stiger chanerna till en fin placering och vid maxklaff så kan hon faktiskt vinna,tokskräll kallar vi henne!

Igår så var det stolpe ut mest hela tiden. Jetblue Volo fick 3:e inner i sitt försök till Sprintermästaren och blev fast med rubbet sparat som 4:a och utslagen ur finalen. Surt är det för med klaff så är han 2:a och i final. Han ser hur som helst mycket fin ut så vi och Kjell som äger får kämpa vidare! Yardley Rich var lite bättre än vad vi först trodde och det kändes som att han hade lite form trots att han hade vilat men en galopp 800 kvar grusade alla chanser till en fin placering, men kom ihåg Yardley till nästa gång! 😉 All American Candy satt fast med alla krafter kvar som 4:a i ett lärlingslopp och han har nu suttit fast två gånger på rad så snart måste det ändå vara hans tur va?!! Fine Pling Plong kunde inte göra något från kön i sitt lopp. Han satt lite för långt bak och när tempot blev tuffare och tuffare för varje meter som gick så var det omöjligt att nå ledartrion. Han slutade som fullt godkänd 4:a på fina 15,5/2140.

Jag själv slutade 5:a i mitt lopp och jag tänker inte gnälla över min styrning,den var ok. Jag är mest glad över att dressen passade i år!!

Ha en underbar fredag!! 🙂

Micke

Leave a comment