Jägersro ikväll.

jul 26, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Idag så är det fin fina tävlingar när vi kör Hugo Åbergs Memorial 2011. Vi har 7 till start och såhär ser jag på det.

Lopp 9 Strong Boy DE– Har fått en liten paus och tränar fint igen. Han känns löpsugen och glad och det brukar vara det viktigaste när det gäller Strong. Han får smyga med och försöka vara bland de 4 första.

Lopp 5 Yoggi Hornline– Han håller toppform och skulle favoriterna komma bort så kan det gå men i första hand så är han en platshäst.

Lopp 7 Splendid Value– Är lite uppanmäld men läge och distans är perfekt. Slår inte 6 men kan ta en plats bakom med klaff.

Lopp 10 Brioni– Grym i Årjäng och formen är på topp. Har ett fint läge och vi tror vi kan vinna Åbergs! Inga ändringar.

Lopp 11 Yason Boko– Liten paus efter vinsten,jobbat 15/1600 inför detta och känns stark. Gillar förutsättningarna här och har en viss chans. Yardley Rich– Bättre form än raden och får han smyga med så kan han vara en rysare.

Lopp 12 Elaine– Perfekt läge och distans och sköter hon sig så kan hon vinna,plats?

Lopp 13 Gaius R.A.- Seg sist och vi var inte nöjda med hans uppträdande. Nu ändrar vi lite på huvudlaget för att få honom lite rappare,platschans!

Igår vann Jetblue Volo enkelt i Tingsryd efter ha spetsat i en 06-öppning. Han gick undan på pigga ben och det var skönt för honom att få vinna efter ha stött på kanonhästar varje gång vi har startat. Grattis Kjell!! 😉

Ha en skön dag!

Micke

Leave a comment