Fina prestationer i Årjäng!

jul 17, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Vi hade tre fina hästar med oss till Årjäng och alla tre gjorde fina prestationer och ska man nämna någon som höjde sig lite så var det Brioni som visade världsklass igår. Brioni hamnade i 4:e utvändigt med Lavec Kronos i spets och det blev en fartfest med 08 första 500 och 09,4 första 1000! 700 kvar så stötte Jocke ut Rakas och Per Lennartsson men det blev lite oväntat en dålig rygg då denne inte gick framåt så det blev till att ta 4:e spår 350-400 kvar och då var det ”en mil” fram men hans avslutning var av absolut världsklass när han sprtade in som 3:a på 10,5/1640a knappt en längd bakom vinnaren Beanie M.M. och en nos bakom Marshland. Vi längtar till Åbergs nu!!! 😉 Tipp Tapp Tull gjorde det också mycket bra när han blev 2:a på 16,3/2640 och hade det löst sig lite bättre på baksidan så hade han nog kunnat vinna. Han har nu lopp i kroppen och jag gissar att han blir farlig nästa gång vi plockar ut honom. Discovery Håleryd kunde inte alls öppna som vi trodde utan det blev ett lopp i ryggar. 500 kvar så fick han anfallsorder och då bet det väldigt bra,så bra så att man trodde han skulle blåsa till dom men 150 kvar så mattades han lite och han blev 4:a på 14,2/2140a vilket var bra! Han får starta på nu och han duger bra i Bronsdivisionen så jag tror nog det blir V75 nästa gång också.

Idag är det Halmstad som det ska tävlas på!

Lopp 1 Ekesås Topgear– Kvalde på ett fint sätt men läget drar ner segerchanserna,plats.

Lopp 2 Giaconda– Bra märr som trots spåret ska räknas med lite halvchans.

Lopp 9 Carlotta BE– Kommer mer och mer men är nog inte klar för att vinna redan,platschans.

Ha en skön söndag!

Micke

Leave a comment