Discovery Håleryd nära igår….

jul 1, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev ett rafflande upplopp igår på Åby när vår Discovery Håleryd kämpade storstilat hela upploppet ner till en fin 2:a plats på 14,5/2140a. Från spår 12 så kunde Jocke hitta ner i 4:e utvändigt och i bra ryggar som han följde med 800 kvar. I sista sväng så rumplade han till lite och tappade en halv längd på Svanstedt som senare vann loppet och det var nog avgörande då segermarginalen blev ett huvud. Hur som helst så gjorde han en mycket bra insats igår och han får vinna nästa gång! 😉 Vår andra häst igår var Pavie Vang och han gjorde också ett bra lopp från rygg på ledaren och blev 3:a på fina 15,0/2140. Han är på gång nu och även han kan mycket väl vara segeraktuell nästa gång.

Ha en skön fredag!

Micke

Leave a comment