Brioni grym 2:a!!

jul 27, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hejsan!

Vilken kväll det blev och vilka race sen! Hugo Åbergs 2011 blev en rafflande historia med ett ännu mer rafflande upplopp. Brioni hamnade i dödens nästan omgående och därifrån såg det väldigt mörkt ut och speciellt när Joke Face övertagit ledningen från Beanie M.M. Brioni var i riktig stöt igår och trots den otacksamma resan så gick han i närkamp med Joke Face som drog stenhårt hela vägen och 300 kvar så ser det nästan klart ut. Jocke hade Brioni stenhårt i handen och han satt bara och bevakade Beanie i rygg på Joke Face och in på upploppet så var det bara Lavec Kronos som suttit i rygg på oss hela vägen som kunde något även om ledaren kämpade som en tiger. Brioni kopplar grepp nästan omgående och är på väg mot seger när Erik Adielsson får fart på Lavec som sakta tuggar sig närmare och närmare och 40 meter kvar så går han förbi lite snöpligt. Vi kan verkligen inte klaga på vår kille här,han var heroisk igår och att gå 10,1 från dödens är det inte många som gjort igår. Han är grym!! Vi lyfter på hatten för Team Kolgjini och vi kan också konstatera att Jägersro är banan nummer ett om man vill ha hästar och vinnare i storloppen!! 🙂

Vi hade en underbar grillkväll vid stallet också och vi vill passa på att tacka alla som gjorde kvällen till en fest! Tack!

Ha det så bra!

Micke

Leave a comment