Blandat.

jul 18, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Igår så gjorde våra hästar bra insatser men tyvärr så fick ingen vinna. Ekesås Kingston gjorde det jättebra som 2:a efter en snygg spurt sista 400. Han blir bra den här och han startar inom kort igen. Carlotta BE visade lite bättre takter efter en liten omläggning i träningen och gjorde en starkt lopp som 2:a. Hon kommer mer och mer och vinner snart tror jag. Giaconda skulle vi backa ner i kön från start men märren ville annat och drog iväg från start och flög till spets. Hon har sitt hårda humör som en minusfaktor och den spelade henne ett spratt igår också så det blev en 4:e plats. Häggenäskejsaren (3v Skogans Orlov) kvalade in efter en galopp i sista sväng på 20,5 men visade bra fart innan dess.

Idag har vi kört fort med ett gäng i Halmstad. Åsne Hornline och Zippora Rich såg fina ut idag när dom enkelt knallade 17 ett varv. Båda ser fina ut och har ryckt upp sig ordentligt på slutet. Åsne kan vara en debutvinnare! Pixi Vang och Open Straight gick 24/2100 och här var det Open som visade bäst fart. Pixi visade åter att hon har lite problem när farten sänks så vi får jobba med henne där. Nora Sisu, Ekesås Topgear och Mr Arkansas Rose gick 23/2600 och här var alla fina och det väntar större uppgifter för alla om ca 3 veckor. Marimba Rhyme, Quick Set och Puerto Acosta såg rytmiska och spänstiga ut när dom enkelt joggade 30 sista 1000. Quelque Fois och MT Helenhoneybun dansade fram i 30-fart idag och allt väl där och dom ska sänkas inom kort. Filur Sund, Danilo Pointer och Eddie Nobell såg jättefina ut på 35/2100 och alla kan gå premielopp när som helst.

Ha en trevlig kväll!

Micke

Leave a comment