Jägersro ikväll.

jun 7, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Ikväll startar vi några på Jägersro:

Lopp 8 Crown Brodde och Pavie Vang: Crown är bra igång och känns fin i jobben så han kommer säkert göra ett bra lopp och ska streckas. Pavie har varit sjuk men visar fina tkter i jobben igen. Startsnabb och gillar spets så han har nog lite chans han också.

Lopp 10 Alfa Dream: Käck häst som inte riktigt fattar vad det hela går ut på  men det kommer. Fint spår och han är ett platsbud.

Lopp 11 Sonof Montechristo: Klart bättre sist och går framåt för varje start,han kan duga med lite klaff ikväll.

I söndags så galopperade tyvärr Roxa Sisu in i första sväng,hon får starta på och det kan bli stosprinterkval för henne nästa gång. Lady Montechristo var ute i Guldstoet men hon fick en omöjlig uppgift med jumboplats i loppet och 18 första 1000. Hon kutade 12.8 sista varvet med krafter kvar så att det rör sig om en fin häst råder det ingen tvekan om.

Goliat Nalan har lämnat stallet.

Igår så körde vi jobb i Halmstad och flera var riktigt fina. Amiral Godiva visade fina fartresurser och såg jättefin ut. Nu blev det en 17-runda igår men det gjordes lätt. Tipp Tapp Tull såg läcker ut när han knallade 22,5/2600 tillsammans med Adam C.K. och Grumetti som också såg löpsugna ut. Pixi Vang såg jättefin ut igår och det var verkligen längesen vi såg henne så här spänstig. All American Candy gick ett lätt jobb med Zoesja Kievitshof och det var allt väl där och båda starta på torsdag.

Ha en skön dag!

Micke

Leave a comment