Fin dag på Charlottenlund!!

jun 12, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en lyckad utflykt till Lunden idag när vi tog en snygg dubbel. Tipp Tapp Tull som ni ser strida på bilden tog en mycket imponerande seger i Klass 2 och drog in 100.000:- till sina ägare. Han var riktigt bra idag när han ensam i 3:e spår tog sats 700 kvar och tuggade ner dom till slut till en säker vinst! 13,7/2000a är starka papper och han är nu klar för final som går på Bergsåker 2 Juli. Grattis Janne och Hasse med fruar 😉

Nästa vinnare var Pling Plong som äntligen fick visa hur bra han är. Trots spår 12 kunde han på ren styrka vinna busenkelt på fina 16,0/2000a. Han lär vinna fler lopp i sommar om han fortsätter att se så här fin ut! Hårt satsande Anders-Syd Buss äger och vi gratulerar såklart!!

Leave a comment