Axevalla idag.

jun 5, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi åker till Axevalla med två hästar idag och det är Roxa Sisu och Lady Montechristo. Roxa känns fin fin för dagen och har fått ett fint läge här och av jobben att dömma så ska hon gör en bra insats. Att slå Tamla Celeber blir nästan en omöjlig uppgift men vi ska verkligen försöka! Lady Montechrist ska starta i guldstoet med hela 350.000:- i första pris. Tyvärr så drog vi spår 11 bakom bilen och det grusar segerchanserna mycket. Från ett bättre spår hade vi trott på lite vinstchans så ta med henne på lapparna trots allt,skulle det klaffa så är hon inte sämre än dom andra. Hon är helt klart en spännande häst för framtiden….

Tyvärr så dog Muscle Yankee-stoet som vi ropade in under Elitauktionen i år. Hon hittades livlös i sin beteshage på Menhammar och är nu på obduktion för att fastställa dödsorsaken. Tråkigt när det händer.

En jättefin och spännade häst har kommit in i vår träning från Tyskland. Det är 4-års hingsten Gaius R.A. (Buvetier d’Aunou) som vinnit 8 gånger på 10 starter och tjänat ca 95.000:- och tagit rekordet 15,3/1900a. Han ser grym ut och det ska bli kul att få testa honom.

Ha en underbar dag!

Micke

Leave a comment