Amiral Godiva vann igår.

jun 17, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev en seger igår i Halmstad och det var nye Amiral Godiva som spurtade rejält till en säker vinst på 17,5/2140. Han hade tränat bra inför detta och det var vår bästa chans igår som jag skrev i bloggen så därför var det många som var glada till det hyggliga oddset 4,30. Han vinner fler lopp den här killen! Zoesja Kievitshof  blev trött från dödens och Poseidon C.L.O. galopperade in i första sväng. Han såg annars riktigt läcker ut efter galoppen och han borde få vinna snart..

Ekesås Kingston (3v. e. Juliano Star) och Grumetti (3h e. Varenne)  knallade enkelt 19,5/2100 i fin stil och det var ett fint jobb av båda. Nora Sisu (3s e. Ken Varkentin) och Mr Mackmyra (3h. e. Credit Winner) såg läckra ut när dom spänstade fram på 21,5/1600.

Idag bär det av till Kalmar:

Lopp 1 Giaconda: Fin typ som är bättre nu och ska ha lite platschans här.

Lopp 2 Lady Montechristo: Satt hopplöst till sist så glöm den starten. Hon är bra och vår bästa chans idag.

Lopp 4 Old Fashion Speed: Ny hos oss och har jobbat fint. Lär behöva loppet men kan han ta en plats så är vi nöjda.

Lopp 8 Yoggi Hornline: Tränar fint och vi hoppas på en rejäl öppning här för då kan han komma in i matchen! Platsbud.

Ha en skön fredag!

Micke

Leave a comment