Åby ikväll.

jun 30, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Ikväll drar vi till Åby med två hästar. I lopp 3 startar vi nye Discovery Håleryd och jobben har sagt att det rör sig om en fin häst med mycket fart i. Han har kanske inte toppform direkt men han kommer att göra ett bra lopp. Spåret är dåligt men skulle det klaffa till 100% så kan han vara en rysare. I lopp 12 så startar Pavie Vang. Lite uppåt sist och formen börjar närma sig och från springspår kan det bli spets och då är han ett platsbud.

Nya Gaius R.A. gick tillsammans med Strong Boy DE och båda såg läckra ut på 16/1600. Gaius kan vara en häst utöver det vanliga,det ser iallafall ut så just nu. Start i Halmstad under Sprintermästarhelgen. Strong är också på gång och han har lopp inom kort han också. Out Loud gick ett fint jobb tillsammans med Kundun Östervang och båda avslutade sista varvet i fin stil på 16. Out är helt klart på rätt väg igen och han närmar sig start. Kundun startar på tisdag på Jägersro.

Mr Mackmyra och O’Lady Laser har lämnat stallet och in på listan är Rhapsodia Laser (3s e.Olimede)

Ha en skön dag i solen!

Micke

Leave a comment