Tre vinnare igår!!

maj 25, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Vi hade en fin kväll igår med hela tre segrar till stallet och uppladdningen mot Elitloppet kunde inte varit bättre. Först ut var Splendid Value som hade en enklare uppgift än vad han var van vid och han vann också mycket enkelt med 20 meter på 15,2/1640. Han är en häst under utveckling och vi gillar honom skarpt. Nästa vinnare var O’Lady Laser och där förde jag kanske en del bakom ljuset när jag låg lågt angående chanserna,men att hon skulle vinna så lätt trodde vi inte. Hon är riktigt bra när hon fungerar. Sist av våra vinnare var Mr Pellegrino som inte riktigt fattat vad det hela går ut på och är lite i panik när han springer men oj vad överlägsen han är för klassen! 13,9/1640a är starka papper och lägg då till att han pullar kraftigt under resans gång så får vi honom lugnare så kan löpa väldigt fort i sommar! Sonof Montechristo visade bättre inställning till jobbet igår och gjorde det bra som 3:a efter en löning i ryggar. Han lär sig och snart är han nog också segermogen. Flip a Coin gjorde en godkänd insats som 5:a och det är bara att erkänna att 14,4/2640a som vinnaren gick var han inte mogen för igår. Nu fick han en genomkörare så vi räknar med en bättre Flip nästa gång.

Harpos Hitsville lämnade stallet igår.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment