Otur i spårlottningen…..igen!

maj 16, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev tyvärr spår 8 bakom bilen för Brioni på Gävle nu på lördag och det var nog det sämsta man kan ha. Nu har vi en häst i nästan toppform och alla kommer väl ihåg att han hade spår 7 i Olympiatravet så än är det långt ifrån kört! Han går ett finslipande jobb idag inne på Jägersro och det blir nog en liten notis om det jobbet lite senare.

Igår så gick det inte alls i Tingsryd. 3-års hingsten Gordonston var just hingstig och det spelade honom ett pratt igår. Han var på en annan planet när starten skulle gå så det kan bli att vi kastrerar direkt för satt kunna få honom till start i det tyska derbyt i sensommar. Domino Eson var som jag befarade utan form och slutade 5:a en bit bakom täten, han har gjort sig förtjänt av en vila nu. Han går ur träning idag.

Vi håller på att slutföra en affär om en som vi tror är en blivande kanon,mer om det ev imorgon!

Inga ursäkter igår…Liverpool var för dåliga..0-2 i baken känns sådär idag…

Halmstad ikväll:

Lopp 4  Lady Montechristo- Jättefin häst som gör allt rätt. Bra form och är vass med en smygare,plats?

Lopp 4 Recation- Behövde loppet sist och känns rappare nu. Snabb ut och vi tror på bra chans.

Lopp 5 Roxa Sisu- Behövde även hon loppet sist och höll strålande tycker vi. Här får hon smyga och jag blir inte förvånad om står som vinnare ikväll.

Lopp6 Yoggi Hornline- Blev helt enkelt trött sist och det var en liten överraskning. Allt väl i jobben och att det är 500 m kortare är ett plus,platschans!

Lopp 7 Strong Boy DE- Ser fin ut i jobben och är en häst som borde duga bra här. Här slipper han laddas och det har man igen till slut,givet bud ikväll!

Ha en bra start på veckan!

Micke

Leave a comment