Lady Montechristo nära igår….

maj 17, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev ett rafflande upplopp igår när vår Lady Montechristo körd av Ulf Ohlsson spurtade rejält in mot mål till målfotoförlust! Hon hade klart minst rutin i loppet men vi hade kännt i jobben att hon var på gång och att hon skulle göra ett bra lopp. Stämmer det lite bättre runt sista sväng så Ulf kan börja köra på henne lite tidigare så hugger hon ledaren,men vi är jättenöjda ändå och detta gör att vi kan spänna bågen lite hårdare nästa gång. Hon gick 15.3/2140a och fick 37.500:- för detta och hon går mot en ljus framtid. Tyvärr så var inte Recation i samma lopp som bäst. Hon satt en bit bak och när spurten skulle dras upp så var det lite tomt i tanken. Vi får kolla upp henne rejält innan nästa start. Roxa Sisu svarade för en bra insats som 2:a på 15.0/2140a och det var ett steg framåt när det gäller henne. Jocke körde snyggt med Roxa när han följde med i ryggar på den bortre långsidan och kunde krypa ner i 2:a ut 400 kvar för att vila där. Tyvärr så hoppade Heiskanens häst som satt framför 250 kvar så det blev en störning där för Roxa men ledaren såg ändå oslagbar ut i det läget. Plusbetyg för insatsen ändå! Yoggi Hornline har ingen form tror vi och det får bli en träningsperiod nu tills han talar om att han är redo. Strong Boy DE hade vi planerat att få rygg på den troliga ledaren Neo Holmsminde men där trodde vi fel och det blev 3:e inner för Juuls häst och vi hacket bakom. Strong var kanske inte som bäst han heller och det visade han genom att pulla kraftigt som han normalt aldrig gör och att han blev trött till slut är inget att säga om,veterinärkoll på torsdag är nästa steg för Strong!

Fina Brightman lämnade stallet igår. Vi önskar Göran Falk med familj lycka till i framtiden.

Jägersro ikväll:

Lopp 1  Eklas Superpeach– Käck häst som har mycket fart i sig. Spåret är inte det bästa men sköter han sig så är han bra.

Lopp 4  Tahays Blue Xiang- Har fått träna på lite en tid och känns helt ok. Möter några som är för bra ikväll så mer än en outsider vill jag inte kalla henne.

Lopp 6  Harpos Hitsville– Mycket fart i honom men också mycket nerver. Sköter han sig så är han ett bud!

Lopp 7  Tipp Tapp Tull-Fartfylld kille med stigande form. Kanske behöver ett lopp till innan han är på topp men han ska ändå räknas,givet streck!

Lopp 8 Crowne– Bästa chansen ikväll. Vi hoppas han leder hela vägen!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment