Då kör vi igen!!!!

maj 12, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej på er!

Lång väntan är över för oss och er och vi är supernöjda med hur vår nya hemsida ser ut. Vi kommer att fortsätta förbättra den med tiden men just ville vi bara få igång bloggen så att ni känner att den lever och att ”vi” lever!

Det kommer att bli utförlig presentation av alla som jobbar hos oss och det kommer även att läggas in bilder med jämna mellanrum i vårt bildgalleri. Till start kommer att finnas kvar och kommentarerna om varje häst blir som vanligt i bloggen. Som sagt,vi hoppas att ni ska tycka att vår nya fräscha hemsida är snyyg,trevlig och innehållsrik och jag kommer att blogga så ofta jag har något att komma med.

Idag har vi tex  två på Kalmar under lunchtravet och bäst chans har nog Kundun Östervang i lopp 4 som står bra inne i loppet. Han borde vara i segerstriden. Mr Pellegrino i lopp 2 har varit borta ett år och behöver såklart loppet och han ska passas i frmtiden. Idag är han en outsider som jag ser det och ska med vid stor gardering.

Yardley Rich som gladde oss mycket i vintras har efter en sejour hos Mollema kommit tillbaka till oss. Han är en riktigt bra häst som vi ser det och det ska bli kul att se vad han kan göra i sommar.

Säger bara Liverpool!!!!

Brioni ser lysande ut och vi har börjat trappa upp träningen inför Elitloppet och även Gävles final veckan innan som blir Brionis nästa uppgift. Jocke gillade trycket i Brioni när han fick starta tätt som inför Olympiatravet och vi vill ha honom i samma författning till Elitloppet och givetvis försöka vinna det också! Vi tror stenhårt på vår häst och det ska bli rysligt spännande den 29 Maj! Men först kör vi mot Gävle!!

Jag har lite mer att berätta om några hästar vi fått in men även fått släppa ifrån oss,men mer om det imorgon!

Jag har semester så ni andra kan jobba på nu!! =)

Ha det!

Micke

Leave a comment