Beauty di Quattro fin igår.

maj 24, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en seger igår i Halmstad och det var Beauty di Quattro (SJ’s Photo) som i sin debut för oss enkelt sprintade undan via 15 sista varvet till seger. Hon vinner fler lopp den här märren. Galopper blev det för båda våra i lopp 5. Precisely satte inte en fot rätt och lika så gjorde Harpos Hitsville. Harpos upphämtning var dock av bästa märke men han måste börja sköta sig snart. Fiona K.L. blev 2:a på 15,9/2660 men det var ändå inte samma gamla Fiona som vi är vana att se tävla. Hon var inte som bäst igår och med tanke på det så är vi nöjda. Crown Brodde värmde dåligt igår men till loppet efter en del ändringar så var han fin och hans 4:e plats var godkänd och känslan säger att han gör ett bättre lopp nästa gång.

Precisely lämnade stallet igår efter loppet och det känns rätt,hon har inte fungerat som vi önskat och vi önskar Micke och Bosse lycka till med henne i framtiden!

Ikväll har vi några fina hästar som startar på Jägersro.

Lopp 4  Splendid Value-Tunnt jobbad sist och lär vara bättre ikväll,ska ha en viss chans att runda alla.

Lopp 5 O’Lady Laser– Tränat bra nu och behöver kanske loppet i kroppen men borde duga en bit hur som.

Lopp 7  Flip A Coin- Tagit igen sig lite och känns fin igen. Borde vara i striden vid normal författning.

Lopp 8 Kundun Östervang– Spurtade bra sist så formen är nog mycket bra. Klaffar det så kan han vinna.

Lopp 9 Mr Pellegrino– Visade fin fart senast innan galoppen kom i sista sväng. Sköter han sig så har han farten,outsider!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment